Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.
"Egy csipet megelőzés többet ér, mint száz mázsa gyógyítás."

Bárdos Beáta vagyok, a dunaharasztisoszoba.com tulajdonosa és egyben LR Partner. 

Édesanyaként a legfontosabb számomra a családom egészsége, nagy hangsúlyt fektekve a betegségek megelőzésére.
Célom, hogy az LR kiváló minőségű, német termékeit minél több családba eljuttassam.
Aki már ismer tudja rólam, hogy kizárólag olyan termékeket ajánlok és tartok az üzletben, amiket saját magam is használok, fogyasztok és a családom számára beváltak.
Csak ezeknek tudom jó szívvel hírét vinni és hiteles maradni. Nagy örömmel tölt el a bizalom, amivel hozzám fordultok!
Az LR Aloe vera termékek vásárlásához szeretnék felajánlani Neked egy LR Partner Törzsvásárlói lehetőséget, ami 30% kedvezményt jelent minden vásárlásod összegéből, nincs éves díj és további kötelező vásárlás sem.
Ennek a feltétele hogy az első vásárlás összege elérje a 19900 Ft-t, ehhez már csak 890 ft postázást számítanak fel.
Ha számodra is fontos a saját és családod egészsége, és szeretnél minőségi étrend-kiegészítőket fogyasztani és kozmetikumokat használni,jó szívvel ajánlom az LR német minőségű termékeit. Amennyiben segítségre van szükséged a választásban vagy kérdéseid vannak a termékekkel kapcsolatban, keress bizalommal! 

Ennek csupán egy egyszeri, 19.990,- Ft értékű első vásárlás a feltétele, ezután értékhatár nélkül vásárolhatsz kedvezményesen közvetlen az LR-től.

havi díjak és kötöttségek nélkül.

Természetesen a 30% kedvezmény már az első vásárlás termékeire is vonatkozik.

Értesülj legújabb akciókról és  új termékekről

 novemberi akciós katalógus


Ha számodra is fontos a saját és családod egészsége, és szeretnél minőségi étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat használni, akkor ez egy páratlan lehetőség számodra. 

 Töltsd ki az alábbi adatokat, és a megadott elérhetőségek egyikén felvesszük Veled a kapcsolatot. 

EGÉSZSÉGPROGRAM ELŐFIZETÉS ELŐNYEI ÉS FELTÉTELEI

• Legjobb ár garancia: 25% extra kedvezmény a Partner árból.
• Ingyenes kiszállítás minden hónapban.
• Garantált hűségajándékok a 4. 7. és a 10. hónapban* (folytatás esetén minden harmadik hónapban).
• Maximális kényelem, nem igényel ismételt rendelést, a kiválasztott Egészségprogram termékei automatikusan, ingyenesen kiküldésre kerülnek minden hónapban.
• Egészségprogram változtatás: Az Egészségprogram típusa mindig a következő hónapra vonatkozólag változtatható a tárgyhónap 1. napjától a tárgyhónap utolsó napjáig (éjfélig)**.
• Lemondás: A 4. hónap után bármelyik hónapban lemondható írásban (a következő teljes hónapra vonatkozólag)***.
• A Partner a termék átvételkor fizeti az aktuális havi Egészségprogram előfizetését készpénzzel vagy bankkártyával a futárnál, a termékek pontjai is az aktuális hónapra lesznek jóváírva.
• Az Egészségprogramra az ÁSZF rendelkezései irányadóak a jelen tájékoztatóban rögzített eltérésekkel és kiegészítésekkel.

Boldog ügyfelek

A só jótékony hatása mellett Bea szuper tanácsai, aromaterápiás javaslatai nagyon jól kiegészítik az orvosi kezelést, de megelőzésre is kiválóak. Segített már rajtunk (pár hónapos és 3 éves gyermekek esetében) elhúzódó RSV (köhögős) vírus fertőzés és ekcéma esetén is. A doktornőnk mindig megdicsér, hogy milyen szépen viseljünk a betegségeket, gyorsabb a gyógyulás is.
Mi felnőttek is egyre több mindenre használjuk az olajokat és elképesztő a hatásuk. Bea pedig mindenre tud valamit ajánlani, ami eddig nagyon jól működött is! Köszönet érte! 🙏
Vigyázat, függőséget okoz! 😊 💚

Anita Papp

Ügyfél

Meleg szívvel ajánlom mind a sószoba jótékony hatását, mind pedig Bea segítőkész tanácsadását, nem feltétlenül csak légúti panaszok esetén. Az általa megismert Panarom és a Forever Living termékek alkalmazásával többedíziglen is részesültünk már érdemi segítségben Bea tanácsai alapján (aranyér, égés,kötőhártya,középfül, egyéb gyulladások,stb...). A legjelentősebb ilyen alkalom 14 hónapos kisfiunk elég durvának mondható fitymagyulladása volt, amelyre Bea saját kezűleg készített nekünk egy keveréket, aminek extrém gyors gyógyulást köszönhettünk. Elérhető áron kapható, számunkra eddig minden alkalommal hatásosnak mondható termékeket és egy igazán remek, alternatív megoldások terén jól képzett, ráadásnak csupaszív kedves embert ismerhettünk meg Bea személyében. Ezúton is köszönjük az eddigieket😊

Renáta Szabó

Ügyfél

Fantasztikus hely, professzionális kiszolgálás és termékek, igazi kis gyermek és családi paradicsom megfizethető áron. Bea egy igazi nagybetűs Tündér, nem tudtam még olyat kérni Tőle, amit ne tudott volna maximálisan segítőkészen és profin megoldani. Rengeteg komolyabb betegségtől kímélt már meg bennünket. Idén a gyerekek megbetegedése miatt (ami persze mindig a legrosszabbkor jön) kérdéses volt, hogy el tudunk-e menni a nyaralásunkra. Bea végtelen és önzetlen segítségének és a sószobának köszönhetően végül sikerült. 🙂
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki gyógyulni vagy csupán egészséget megőrizni szeretne, itt mindenki talál magának megfelelő segítséget ehhez. 

Viktória Tóth-Sipeki

Ügyfél

Szeretettel ajánlom mindenkinek. A nyitás óta járunk Beához! Nagyon kedves, és barátságos! A gyógyulás természetes támogatásához a sóterápia mellett aromaterápiás termékeket is lehet kapni, melyhez szakszerű segítséget is kaphatunk tőle. A gyerekeim is nagyon szeretnek ide járni. 🥰 Köszönjük! 

Kornélia Dezső

Ügyfél

Nagyon jó hely! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A sószobát imádják a gyerekek, és szívesen mennek. Minden korosztálynak megfelelő. Ezenkívűl tiszta, szép igényes hely. Nagyon jó, hogy számos dolgot is meg tudunk vásárolni amivel pluszban erősíthetjük az immunrendszerünket.
Beáta nagyon kedves, segítőkész.
Egy szóva szuper hely, mi imádunk ide járni.
Menjetek próbáljátok ki! ❤

Kulcsárné Kiss Ildikó

Ügyfél

Dunaharaszti

2330 Dunaharaszti, Somogyváry Gyula u. 2.

Telefonszám

+36 20 665 3860

E-mail

info@dunaharasztisoszoba.hu

Házhozszállitás

1-5 napon belüli házhozszállítás

Webáruház

Online vásárlás

Segítség

gyors precíz szakmai segítség.

Ajándék Kupon

ajándék kupon lehetőségek

Kedvezményes termékek

kedvezményes termékek

Időpont foglalás

rugalmas időpont  foglalás

Kreatív segitség

Kreatív segítség nyújtás 

Boldog ügyfelek

Boldog és elégedett ügyfelek

Minden jog fenntartva. Copyright ©