Install this webapp on your device: tap and then Add to homescreen.

Bárdos Beáta vagyok, a Dunaharaszti Sószoba és Aromaszaküzlet megálmodója, lelkes aromateraeuta hallgató, édesanya és feleség.
Néhány éve, kisfiam születése után én is beálltam a vállalkozó anyukák sorába. Szerettem volna az irodai munkát hátrahagyva, belevágni valami újba, ami az egészséget szolgálja, egy új életszemléletet követve immár édesanyaként. Egy olyan helyről álmodtam, ahová mások is örömmel jönnek gyógyulni, játszani, egy-egy foglalkozáson részt venni.  

A sóbányák és sóstavak csodálatos világát már gyerekkoromban volt szerencsém megismerni. Kárpátaljai gyermekként többször kirándultam szüleimmel és testvéremmel az Aknaszlatinai sóbányáknál. A település életét itt évszázadok óta a sóbányászat határozta meg. Az egykori Ferenc bánya egész Európa egyik legmélyebb földalatti aknája volt, 110 méter belső magassággal. A bányán kívül csodálatos sós tavak vannak, melynek sós vize alkalmas idegrendszeri megbetegedések, isiász, mellhártyagyulladás, ízületi gyulladások, bőrbetegségek gyógyítására, iszapja pedig a Holt-tengeréhez hasonló. Az Aknaszlatinai só rendkívül jó hatással van különböző légúti megbetegedésekre. A sóbányában egy szanatórium is működött, ahová allergiás és asztmás betegek érkeztek orvosi beutalóval.

A sóterápia áldásos hatását kismamaként tapasztaltam meg először, akkor már évek óta küzdöttem parlagfű allergiával. Aki hasonló cipőben jár, nem kell mesélnem az allergia mellékhatásairól, egész napos tüsszögés, száj-szem viszketés, olykor kötőhártyagyulladás, állandó orrfújás. Persze van rá megoldás: gyógyszerszedés, szemcseppek, orrspray. Rendszeres sószobai látogatásaimmal szinte tünetmentesen átvészeltem a parlagfű szezont. Később mikor kisgyermekes szülőként szembesültem a közösségi élet adta légúti betegségekkel is, újra rendszeres látogatói lettünk egy sószobának, aminek köszönhetően nagyon gyorsan átvészeltünk egy-egy betegséget. Egyre többször fogalmazódott meg bennem, hogy én is ezzel szeretnék foglalkozni és a lakóhelyem közelében teremteni egy olyan helyet, ahova szívesen jönnek mások is.

Így férjem biztatására és családi összefogással belevágtunk a tervezgetésekbe és munkálatokba, 2016 decemberében pedig megnyitottuk SÓSZOBÁNKAT. Hírünk szájról szájra terjedt, nagyon gyorsan teltházas lett a hely és büszkén mondhatom, hogy sok olyan család van, aki kitartóan jár hozzánk immár 5 éve.
Jó érzés hogy a Vendégeim, Vásárlóim bizalommal fordulnak hozzám. Hiszem azt, ha az ember őszintén és segítően van a másik iránt, cserébe bizalmat és nyíltságot kap.

A pandémia adta új élet sok mindenre megtanított minket, előtérbe került az egészség, átértékeltük kapcsolatainkat, a család még fontosabb lett és megtanultuk megbecsülni mindazt, ami előtte olyan természetes velejárója volt az életünknek. Viszont volt sok aggódás, elszigetelődés, több hónapos bezárások, úgy hiszem ez testileg-lelkileg megviselt felnőttet, gyereket egyaránt. Bíztunk az őszben, hogy újra lehet majd dolgozni korlátozások nélkül és köszönjük hogy kitartottatok mellettünk.

Köszönöm Mindenkinek aki minket választ és ajánl jó szívvel másoknak!
Jó egészséget és boldogabb, aggodalom mentesebb jövőt kívánunk! 

Szeretettel:
Bárdos Beáta

boldog ügyfél

A só jótékony hatása mellett Bea szuper tanácsai, aromaterápiás javaslatai nagyon jól kiegészítik az orvosi kezelést, de megelőzésre is kiválóak. Segített már rajtunk (pár hónapos és 3 éves gyermekek esetében) elhúzódó RSV (köhögős) vírus fertőzés és ekcéma esetén is. A doktornőnk mindig megdicsér, hogy milyen szépen viseljünk a betegségeket, gyorsabb a gyógyulás is.
Mi felnőttek is egyre több mindenre használjuk az olajokat és elképesztő a hatásuk. Bea pedig mindenre tud valamit ajánlani, ami eddig nagyon jól működött is! Köszönet érte! 🙏
Vigyázat, függőséget okoz! 😊 💚

Anita Papp

Ügyfél

Meleg szívvel ajánlom mind a sószoba jótékony hatását, mind pedig Bea segítőkész tanácsadását, nem feltétlenül csak légúti panaszok esetén. Az általa megismert Panarom és a Forever Living termékek alkalmazásával többedíziglen is részesültünk már érdemi segítségben Bea tanácsai alapján (aranyér, égés,kötőhártya,középfül, egyéb gyulladások,stb...). A legjelentősebb ilyen alkalom 14 hónapos kisfiunk elég durvának mondható fitymagyulladása volt, amelyre Bea saját kezűleg készített nekünk egy keveréket, aminek extrém gyors gyógyulást köszönhettünk. Elérhető áron kapható, számunkra eddig minden alkalommal hatásosnak mondható termékeket és egy igazán remek, alternatív megoldások terén jól képzett, ráadásnak csupaszív kedves embert ismerhettünk meg Bea személyében. Ezúton is köszönjük az eddigieket😊

Renáta Szabó

Ügyfél

Fantasztikus hely, professzionális kiszolgálás és termékek, igazi kis gyermek és családi paradicsom megfizethető áron. Bea egy igazi nagybetűs Tündér, nem tudtam még olyat kérni Tőle, amit ne tudott volna maximálisan segítőkészen és profin megoldani. Rengeteg komolyabb betegségtől kímélt már meg bennünket. Idén a gyerekek megbetegedése miatt (ami persze mindig a legrosszabbkor jön) kérdéses volt, hogy el tudunk-e menni a nyaralásunkra. Bea végtelen és önzetlen segítségének és a sószobának köszönhetően végül sikerült. 🙂
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki gyógyulni vagy csupán egészséget megőrizni szeretne, itt mindenki talál magának megfelelő segítséget ehhez. 

Viktória Tóth-Sipeki

Ügyfél

Szeretettel ajánlom mindenkinek. A nyitás óta járunk Beához! Nagyon kedves, és barátságos! A gyógyulás természetes támogatásához a sóterápia mellett aromaterápiás termékeket is lehet kapni, melyhez szakszerű segítséget is kaphatunk tőle. A gyerekeim is nagyon szeretnek ide járni. 🥰 Köszönjük! 

Kornélia Dezső

Ügyfél

Nagyon jó hely! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A sószobát imádják a gyerekek, és szívesen mennek. Minden korosztálynak megfelelő. Ezenkívűl tiszta, szép igényes hely. Nagyon jó, hogy számos dolgot is meg tudunk vásárolni amivel pluszban erősíthetjük az immunrendszerünket.
Beáta nagyon kedves, segítőkész.
Egy szóva szuper hely, mi imádunk ide járni.
Menjetek próbáljátok ki! ❤

Kulcsárné Kiss Ildikó

Ügyfél

Dunaharaszti

2330 Dunaharaszti, Somogyváry Gyula u. 2.

Telefonszám

+36 20 665 3860

E-mail

info@dunaharasztisoszoba.hu

Minden jog fenntartva. Copyright ©